MASTER EVENT!

Inca de la inceputul Ordonantelor COVID am ales sa fim maxim activi in izolare – asa ca am resetat activitatea PE modul online.
Am derulat zilnic 3-4 sesiuni de webinarii, atat in reteaua RE/MAX cat si deschise catre public – aducand vorbitori din RE/MAX Romania cat si traineri celebri din afara Romaniei.
Pentru ca in 6-8 mai era programata Conventia Nationala RE/MAX Romania – a 7-a editie a unui eveniment anual major creat pentru toti membrii retelei si planificat la Cluj – anul acesta evenimentul a fost implicit anulat de fenomenul COVID.
Dar fiindca noi aveam setarile si antrenamentul in evenimentele zilnice online – am zis “hai sa facem Conventia in izolare, sa adunam 500 de oameni in Zoom si sa rulam o zi intreaga de sesiuni de training in care sa aducem oameni “grei” din industrie, pe care fizic nu i-am fi putut aduce la Cluj! Sa facem cel mai mare eveniment online de imobiliare!”
Asta a fost planul, asa ca l-am implementat – si am avut 580 de participanti unici in Zoom!
Am reusit sa aducem personalitati globale ale RE/MAX, lideri notorii ai industriei imobiliare.
In plus, la final am facut si un zoom party cu DJ Alex din Euphoria Club, ca sa compensam clasicul Fun Night de la Conventia RE/MAX – asa ca ne-am adunat vreo 200 de oameni in acest online party.
A fost un bilant mai bun decat anticipasem, a fost energie buna si mult fun!

Te gândești să începi o afacere în domeniul imobiliar?
Beneficiază de FRANCIZA RE/MAX!

Brand puternic recunoscut international

Model de business de succes

Traininguri specializate si suport

AFLA TOATE BENEFICIILE