Project Description

Votat in KIEV! – O Surpriza!
Tocmai din capitala ukrainienilor, intr-o ambasada chic cu romani foarte prietenosi. 😁
E o metropola de beton, in plin boom imobiliar destul de haotic – cu dezvoltari noi megalomanice si macarale risipite peste tot, dar si cu zone de arhitectura europeana clasica amestecata cu grotescul sovietic.

Prietenos de altfel ca si experienta sociala.
Urmeaza doua zile de schimb romano – ukraineano – american RE/MAX.

E peste asteptari sa gasesc un asemenea oras vibrant, ofertant si foarte modern, cu oameni frumosi, foarte calzi si prietenosi – de la oameni de business la chelneri si pana la oameni ai strazii.
E plin de cafenele bune, restaurante si pub-uri demne de orice capitala vestica, magazine de lux cu branduri celebre, parcuri, cladiri istorice amestecate cu arhitectura comunista, bulevarde largi si parcuri intinse, chiar si doua aeroporturi ce umilesc Otopeniul.
Totul pare ingrijit, mai ingrijit ca Bucurestiul nostru din orice aspect ai analiza, iar bucataria ucrainiana pare sa fie o atractie in sine ce sporeste farmecul locului.
Gasesti orice servicii ai cauta, de la Uber si Bolt, la barber shopuri chic sau mall-uri ultramoderne – e o metropola in plin boom.
Preturile sunt cam ca la Cluj, poate chiar sub la unele servicii.
Piata imobiliara e la preturi comparativ egale cu Cluj-Bucuresti, iar randamentele sunt cu cca 50% peste – o piata emergenta extrem de atractiva!
E de mers in Kiev!
O sa revin in mai, cand viata explodeaza 😎🍻
Love traveling!

Te gândești să începi o afacere în domeniul imobiliar?
Beneficiază de FRANCIZA RE/MAX!

Brand puternic recunoscut international

Model de business de succes

Traininguri specializate si suport

AFLA TOATE BENEFICIILE