Project Description

NORDKAPP Norvegia – final de expeditie!

Dincolo de Cercul Polar, tata si fata calare pe motocicleta la cel mai nordic punct al Europei!
23 zile x 24 ore – impreuna
8.360km rulati pe motor
12 tari strabatute + 7 capitale vizitate

In detaliu, am condus zeci de ore in ploaie (20 zile cu ploi din cele 23), am rabdat frig impreuna la 6 grade cu ploaie, vant si ceata, dar am si transpirat sub casti la 33 grade. Am facut zeci de traversari cu feriborul peste mari si fiorduri, am strabatut muntii sau am trecut pe sub mari prin peste 100 de tuneluri, am dansat in mii si mii de viraje sus in munti sau jos in fiorduri, am vazut foci, reni si alte animale sau pasari nemaivazute, si am prins 10 zile cu nopti albe fara pic de intuneric, iar mai mereu am avut in fata peisaje ametitoare.
Am stat doar impreuna in 23 de zile si nopti – am dormit in cort, in diverse casute de lemn in campinguri, in apartamente sic, in hoteluri de 2,3 dar si 4 stele, iar o noapte in tren. Am gatit impreuna, am mancat in zeci de carciumi, cafenele si restaurante, ne-am fiert in saune si jacuzzi, am vizitat muzee si expozitii, ne-am plimbat prin parcuri, am admirat arhitecturi diferite, si am ascultat limbi nemaiauzite.
Am impachetat si despachetat zi de zi – fara sa pierdem (CULMEA!!!) nici macar un ac, fara sa avem vreun incident.
In tot acest timp am povestit verzi si uscate avand sistem de comunicatii in casti, am ras si am comentat o mie de chestii vazute de-a lungul drumului, am facut lectii de istorie, geografie, politica, fizica, meteorologie sau muzica, sau am dezbatut orice aiureli debitate spontan. In plus am intalnit o serie de oameni faini de-a lungul drumului, calatori din toata lumea sau localnici, si am impartasit cu ei povesti de drum si de viata.
Am invatat impreuna lucruri noi, ne-am cunoscut mai bine, ca tata si fata, ca parteneri, ca prieteni.
Cu siguranta o lectie de viata pentru Irina, o lectie de viata pentru mine ca tata – si o bucurie de fiecare clipa sa fim impreuna!
Recomand tuturor tatilor de fete!
Si bucurosi venim in ajutor cu sfaturi sau recomandari acolo unde ni se cer – ca tata si fata.

Te gândești să începi o afacere în domeniul imobiliar?
Beneficiază de FRANCIZA RE/MAX!

Brand puternic recunoscut international

Model de business de succes

Traininguri specializate si suport

AFLA TOATE BENEFICIILE