Project Description

Tata și fata 3 zile în GOA, INDIA!
GOA e marea si plaja pura, perfecta, naturala.
Ca veche provincie portugheza pana prin 1950, Goa e un mix unic de cultura portugheza si de autentic indian, un amestec de crestini cu hindusi si musulmani intr-un echilibru chiar ciudat, ce trebuie simtit la fata locului pentru ca logic n-ar putea sa existe.

Pentru calator Goa e un loc hippie, hedonist, crud, picant, colorat, jilav, insalubru, haotic, exotic, dar si cumva boem – si ACCESIBIL.
E cumva un mix intre Vama Veche si resorturile turcesti mega all inclusive. Dar natural le bate pe toate – pentru ca acolo e o caldura maxima de la Craciun pânã la Paste. Sunt plaje cu nisip alb intinse pe zeci de kilometri lungime, cat vezi cu ochii!
Serviciile sunt foarte bune, serviabilitate la superlativ, mancarea e excelenta, mai ales pentru o cura vegetariana, iar in restaurantele lor preturile sunt cat un TVA românesc – cu 2 euro poti avea un prânz bogat si delicios.
Într-o zi am luat un scuter jerpelit, dar fiabil (un Honda Activ de 125) la pachet cu niste căsti explodate, la fantasticul pret de 5€/zi, si-am tras un tur de vreo 4 ore in traficul de mușuroi. Ne-am adaptat rapid cu claxoanele si depasirile alunecate, cu gropile, vacile si sutele de caini de pe drumurile nemarcate, si am ajuns in Goa Velha (Old Goa – vechea capitala portugheza a regiunii) unde inca troneaza catedrale si forturi crestine, ramase dupa secole de dominatie europeana, la care vin zeci de mii de pelerini indieni crestini, unii sa isi faca poze cu altarele si statuile crestine dramatizate in stil Bollywood.
Orasul vechi e un mix haios de strazi inguste si vechi cladiri portugheze, cu cerdace, coloane si obloane, unele gata sa se surpe, amestecate cu unele in stil indian hindus, ca intr-o ciorba picanta care te lasa cu un gust confuz.
Turistii albi sunt rari, iar cei care sunt par a fi mai degraba genul hippie, parca fugiti de acasa cu un rucsac in spate, in cautarea “nirvana”.
Inspre sud, pe plajele lungi, sunt multe hoteluri si optiuni de cazare, de toate “stelele” posibile.
Cel la care am stat noi, un resort mic/mediu, era cochet, elegant si armonios ca design arhitectural, linistit, asezat intr-o gradina impecabila, undeva intre plaja, o plantatie de orez si jungla.
Poti sa zaci aici in pace una-doua saptamani, la piscine si pe plaje, citind sau cu ochii pe wi-fi, cu o armata de servitori in jur.
Dar pentru ca nu e tocmai stilul nostru – am luat-o dupa 3 zile spre Nord, sa descoperim zbuciumatul MUMBAI.

Te gândești să începi o afacere în domeniul imobiliar?
Beneficiază de FRANCIZA RE/MAX!

Brand puternic recunoscut international

Model de business de succes

Traininguri specializate si suport

AFLA TOATE BENEFICIILE