Project Description

FINLANDA.
Odata ajuns la Capul Nord, unde-i frig rau, ceata groasa, ploua imprastiat, si sunt doar 6 grade – vrei sa fugi iute spre sud. Cel mai scurt drum spre casa – prin Finlanda.

Pe harta drumul coboara vertical spre sud, o linie dreapta intr-un platou complet plat, prin paduri nesfarsite de mesteceni si brazi amestecati, printre sute de lacuri si mlastini – un desert verde pustiu.
Adormi pe motor cu mâna pe gaz in cei 1.500km de linie dreapta pana la Helsinki, cu frica sa nu iti sara vreun ren buimac in fata – asa cum te avertizeaza sirul lung de semne intinse de-a lungul soselei.
Drumul e asa de plan si drept, ca am prins curbe doar in cele vreo 10 sensuri giratorii intalnite pana jos la Helsinki. O sa ajungem cu anvelope cu muchii ascutite acasa!
Rovaniemi, fix pe Cercul Polar, la jumatea celor 1500km, incearca sa-l monetizeze pe Mos Craciun intr-un parc tematic chicios, ca un circ ieftin dintr-un târg de tara, plin de plastic si brizbrizuri chinezesti stikerite cu aurore boreale, reni, caini husky si mosi craciuni obositi.
O plictiseala groasa pe drumuri in Finlanda!
Helsinki – o capitala demna de scandinavi, destul de colorata si cosmopolita, ofertanta, dar parca lipsita de viata vibranta a capitalelor dinspre sudul caldut al Europei.
Urmeaza 3 tari baltice, foste provincii sovietice, in tranzit spre Polonia. Interesant!
Incã 1.800km pana acasa!

Te gândești să începi o afacere în domeniul imobiliar?
Beneficiază de FRANCIZA RE/MAX!

Brand puternic recunoscut international

Model de business de succes

Traininguri specializate si suport

AFLA TOATE BENEFICIILE