Project Description

CRETA
Insula regina a Greciei, aruncata in sudul Mediteranei, zbuciumata de-a lungul veacurilor si azi plina de istorie – greco/romano/afro/venetiano/turco/europeana.
Natural – o fasie ingusta, lunga de +250km de la est la vest, de munte aruncat in mare.
Ca si cum ai pune Fagarasii si Bucegii direct pe apa – cu 3 varfuri peste 2.500m, erupte direct din mare, inzapezite masiv si azi, in mai.
Te ameteste de atata munte amestecat cu albastru violet – apa si cer!!!

De 3 zile trec de-o parte si alta a muntilor, trecatori dupa trecatori, catre plaje pierdute sub stanci, pe sub piscuri albe, printre paduri de pini, nesfarsite livezi de maslini si foarte lungi palcuri de salcami infloriti.
Motocicleta amplifica la maxim orice simt, senzatie – toate par sa-ti intre direct in vena. Mirosuri, vant, temperaturi, culori, viraje, asfalt, piatra, noroi – le absorbi prin toti porii, o adenalina pura!
GiPieSul meu nou are o setare de aur – CURBE – care transforma o banala linie de autostrada de 25km intr-un spectacol geografico-etnic de 45km care e doar pentru “alesi”.
Un show total intr-o colectie infinita de viraje prin munti si canioane, livezi, paduri, sate aprent pustii cu taverne dosite la rascruci, capre si oi stapane pe drumuri, caini adormiti pe asfalt – o viata imposibil de ghicit din vreun resort la țarm.
Orase mici, porturi obscure dar cochete, plaje inspumate, taverne savuroase, sunt provocari ce-mi ies in drum cu zecile in viteza motorului, fara sa am timp sa le pot atinge, simti sau gusta, intr-o avalansa de ganduri amestecate in casca – ramase doar o provocare.
Creta e o destinatie aparte, mai ales acum in extrasezon – si mai ales pe 2 roti!
Raman inca 2 zile de “descopery”, harta e abia atinsa, plina de tentatii si noi provocari…
Kalispera!

Te gândești să începi o afacere în domeniul imobiliar?
Beneficiază de FRANCIZA RE/MAX!

Brand puternic recunoscut international

Model de business de succes

Traininguri specializate si suport

AFLA TOATE BENEFICIILE